WAGAMAMA UTRECHT

Recentebeoordeling


3 sterren uit 571 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Wagamama Utrecht. Meer weten? Ontdek meer

7 jul 2024 om 10:56 Veel te duur voor wat je krijgt! Een slappe bouillon wat blaadjes spinazie en een handvol noedels voor bijna 20 euro. Jammer
6 jul 2024 om 19:45 Er zaten twee haren in onze Pokebowl. Porties zijn klein.
7 jun 2024 om 21:44 Heerlijk kruidig eten. We vonden de portie bloemkool behoorlijk klein. Dat kan echt beter. Vreemd dat je plastic-toeslag moet betalen terwijl het in papieren-wegwerp wordt geleverd.
7 jun 2024 om 7:33 Is wat duur
4 jun 2024 om 21:05 Wel lekker,niet denderend.
4 jun 2024 om 6:41 Na dik 1,5 uur wachten zat ik met koud eten. En voor dat geld is de kwaliteit echt onder de maat.
31 mei 2024 om 23:31 the order did not arrive, I am disappointed.
26 mei 2024 om 22:05 Took over 2 hours, was very greasy
24 mei 2024 om 20:52 De klassieke wanneer je belt rijden ze toevallig net weg. Echter mag je dan nog eens 30 minuten wachten en zie je ze niet rijden.
24 mei 2024 om 20:42 I couldn't say anything more. I put 90 minutes, but the crazy fact is until now i didn't receive my order! It's really bad service from thuisbezorgd.
21 mei 2024 om 19:46 Nice food, but pricy and always delivered luke warm.
6 mei 2024 om 18:24 Helaas hadden wij 1 verkeerde bestelling ontvangen. Zalm ipv vega. De prijs-kwaliteitverhouding kon ook beter. Voor dat geld was het karig.